AV CENTER - Tilbage til forsiden

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot i Middelfart er et moderne konferencested placeret i den smukke natur ved Lillebælt. De storslåede historiske bygninger rummer restaurant, hotelværelser samt møde- og konferencelokaler.

Med hele vejen

I den gamle lade ligger Tranesalen, der er Hindsgavl Slots største konferencesal. Med sin størrelse på 360m2, 15 m. til loftet og fritlagt loftkonstruktion er lokalet som skabt til gode oplevelser. Gennem mange år har AV CENTER været leverandør til Hindsgavl Slot. Da Tranesalen blev renoveret og restaureret i 2011 leverede og installerede vi 2 stk. 20.000 Ansilumens projektorer, der laver et 30 m2 stort billede direkte på væggen.

Opgradering af projektorer til laser teknologi

De tidligere traditionelle lampeprojektorer har nu udtjent deres værnepligt og de er nu blevet opgraderet til en 31.000 Ansilumens Panasonic Full HD laser projektor til daglig drift og som back up projektor leveres en 20.000 Ansilumens Panasonic projektor.

Om beslutningen om at gå fra traditionel lampeprojektor til den nye laserteknologi siger Teknisk Chef Esben Kerndrup ”Ved at skifte til en laserprojektor, får vi en konstant høj lysstyrke i hele projektorens levetid og bedst af alt vi slipper for at skulle tænke på lampeskift.” Esben fortsætter ”når folk kommer ind i lokalet og ser billedet på lærredet vil de næsten ikke tro på, at det er lavet af en projektor – der er virkelig meget lys i den projektor og billedet står knivskarpt”.

Læs mere om Hindsgavl Slot
Download referencehistorien
Tilbage til oversigten
 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Ring mig op!


Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat.